MaartenKenia.reismee.nl

In Kitui

Hi everybody,

Ten eerste bedankt voor al jullie reacties!! Het waren er moeilijk veel aangezien ik al een tijdje geen internet heb kunnen gebruiken. Eergisteren ben ik aangekomen in Kitui. De reis was heel chill, aangezien ik alleen maar geslapen heb. In Kitui aangekomen had ik voor het eerst het idee dat ik echt in Kenia zat. Ik kan het allemaal gaan proberen uit te leggen, maar binnenkort (als ik ook thuis internet heb) zet ik de foto's die ik gemaakt heb erop. De dag dat we in Kitui aankwamen had ik zeer slecht geslapen (met Laura in een tweepersoonsbed). Voor mensen die hier mooie verhalen over willen horen, spreek ik jullie binnenkort wel op msn want dit verhaal leest mn moeder ook

Wink

Na in Kitui aangekomen te zijn, hebben we meteen onze buddies ontmoet (de mensen uit Kenia university waarmee ik ga samenwerken aan het project). Ik heb 2 vrouwtjes:D

Na een rondleiding door het stadje kwamen we direct voor onze eerste afspraak een uur te laat, dus ik begin me al goed aan te passen. Wel grappig dat de rest anderhalf uur te laat waren.

's avonds lekker cup a soupiej op en redelijk bijtijds gaan tukken. Ik zit met Laura, Stijn, Lesley en Sandra in een huisje. Het is er echt bizar smerig, maar gelukkig kunnen vrouwen goed schoonmaken.

De volgende ochtend (donderdag) werd ik wakker met een kakkerlak in mn klamboe!!! WTF doe ik in Kenia was mijn eerste gedachte...Na dus naar te zijn wakker geworden is ons nu de gehele stad laten zien. ' S avonds werd ik uit het niets onwijs ziek!! Zware zweetaanvallen, koorts en ik viel steeds bijna flauw. Daarnaast had ik een bizarre bloedneus uit 2 neusgaten!!

Maar Laura heeft me gelukkig goed verzorgd. Wel jammer dat ik mn eigen gemaakte spaghetti niet heb kunnen opeten.

Vandaag (vrijdag) is natuurlijk mijn papa jarig. Ik heb um alleen nog niet toegevoegd op deze reisblog omdat ik het emailadres van Wilma kwijt ben evenals die van Kees. Ik heb net het project met mijn buddies en begeleidster besproken, en ze overtuigd van mijn geniale ideeen.

Nu zit ik hier alleen op deze computer zonder sleutel van het huis of een mobiel om te bellen. Ik ga dus zomaar even voor het eerst in mn eentje in de stad lunchen. Mocht ik het niet overleven, dan was het leuk jullie gekend te hebben.

Gina

Hoi Maarten, je eerste etentje alleen. Hoe is die bevallen........lekker of niet voor herhaling vatbaar?
Lief van Laura dat ze je zo goed wil verzorgen. Een echte schat of niet soms.........
Ik ben benieuwd naar je foto's en je project ideeen?
Hoe zo.............. dat je nu pas echt het idee heb dat je in Kenia zit.
Ed heeft gisteravond de hele avond met mijn mini laptop zitten wachten of een teken van leven van jou.

Ik kijk er naar uit naar de foto's...........

Groetjes Gina

ps hieronder de adressen van Wilma en Kees
wilma.zijlmans@tele2.nl
cjvanderwege@wanadoo.nl

Nelis

Begint het brak worden nu al? Ben je mooi klaar mee, fijn dat je een persoonlijke verzorger hebt, jouw ras is immers uitstervende. Bloedneus uit beide gaten.... misschien minder snuiven??
Dikke knuf en kus van mij!

Je Brotje

chill dat het daar chill is;)
laura chicky?
haha heb ook net dat filmpje gezien, die chauffeur van jullie is echt gruwwelijk;)(misschien leuk om de link bij je volgende verhaal te zetten)

ook leuk om jou gekend te hebben pik;)

enne ps: ik weet niet hoe jij normaal die klamboe heb zitten maar als je niet je bed wil delen met een kakkerlak zou ik hem om je matras doen;)(op dat filmpje zat die namelijk egt vet dom)

oma en opa van de wege

lieve maarten envriendin wij wensen jullie nog veel nieuwe avonturenen plezierige dagen en veel spagetti!!! groetjes oma enopa plus knuffels

papa en wilma

lieve Maarten, ben je al een beetje gewend aan het Keniaanse leven? was blij verrast je even te horen wat fijn dat je zo goed verzorgd bent door Laura, ik heb nog geen foto's gevonden van je kijk ik niet goed of moet ik naar een bepaalde link? hoop gauw wat foto's te kunnen zien van je?,
veel liefs en kusjes papa en Wilma